September To Do List

Yep.... De vakantie is voorbij... De straten lopen vol met werkende mensen, kinderen en tieners die hun dagelijkse leventje weer oppakken. Vakantieherinneringen worden gedeeld, er word gelachen en lol gemaakt. Maar de stress van school en werk gaat weer toenemen, en over een paar weken kijkt iedereen al weer uit naar de herfstvakantie... Maar wees niet bang! Je hoeft na een saaie schooldag weg te kruipen met een kop thee, zwijmelend bij al je heerlijke vakantiefoto's.... Er is nog genoeg te doen! Speciaal voor deze september maand heb ik de leukste to do's op een rijtje gezet. Get out of bed and have fun!!



4 september: September begint goed! Vogue knalt september in met Vogue Fashion Nigt Out! Dit jaar beleeft vogue alweer de derde Nederlandse editie met zoals ze zelf beschrijven nóg meer winkels, surprise events, bijzondere performances, customized ontwerpen, unieke aanbiedingen en champagne! Kijk voor meer informatie op: www.vogue.nl




Op 5, 6 en 7 september vindt het Vissch festival plaats in Scheveningen. Op de kade van de eerste binnenhaven staan tenten met terrassen waar je de heerlijkst buurtvis kan proeven die op verschillende mankeren wordt bereid. Tussen de tenten zijn kleine podia te vinden met workshops over bereiding, proeven, traditionele visgerechten en bijzondere fotografie. Daarnaast is er ook veel muziek aanwezig en kan je kennismaken met typisch Scheveningse Visfolklore die in een hip, nieuw jasje is gestoken. Een geweldig event voor alle visliefhebbers!





Op 6 september vindt het Lief Festival plaats in Utrecht. Dit is een klein, intiem festival waar tot in de laatste uurtjes word gedanst op House, Techno, Deephouse en Techhouse. De 9e editie heeft als thema: Geluksvogel.

Op 8 en 9 september is het Fringe Festival in Amsterdam al weer een paar dagen bezig. Zoals het festival zichzelf omschrijft is het een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Op het festival kan je 10 dagen lang genieten van meer dan 80 voorstellingen op 40 verschillende locaties. Gekte, artistieke vrijheid, leuke mensen en nieuwe inspirerende voorstellingen. Kijk voor meer info op amsterdamfringefestival.nl





















Op 13 september vindt het festival plaats waar álles kan en álles mag: Smeerboel. Naast de internationale line-up van techno tot hiphop kun je verdwalen in een doolhof, chillen in een hottub, of meedoen aan het tomaten gooien om er een echte smeerboel van te maken! 

Naast Smeerboel (en Amber's verjaardag) is er 12 en 13 september ook een gratis festival in Tiel: Appelpop. Ook dit jaar spelen er weer toffe artiesten zoals Kensington, Crystal Fighters, Bløf, Dotan, Kraantje Pappie. , Nielson en Van Velzen. Je kan ook genieten van optredens van Caro Emerald, Direct en Jett Rebel. Check voor de gehele line-Up www.appelpop.nl



Zin in iets sportiefs? Op 13 september vindt de Color Run in Utrecht plaats en op 20 en 21 september is het alweer tijd voor de 30e jubileumeditie van de Dam tot Dam loop. Via de site:  " Eén van de sfeervolle hoogtepunten van het jubileum is de nieuwe Damloop by night op zaterdagavond. Het evenement groeit hiermee uit tot een tweedaags sportfestijnDe Damloop by night wordt een echt hardloopfeest. Maximaal 15.000 lopers gaan, gekleed in speciale ASICS runningshirts, in het donker een afstand van 4 Engelse Mijl (6,4 km) afleggen door de gezelligste straten van Zaandam. Centraal bij de Damloop by night staat the battle of the sexes: Men’s Damloop by night vs Run2Day Ladies Damloop by night. De traditionele man/vrouw wedstrijd, waarbij zondags op de 10 Engelse Mijl de snelste vrouwen en mannen de strijd met elkaar aangaan op topniveau, wordt uitgebreid naar de zaterdag. Voor en tijdens het evenement kunnen de mannen en vrouwen elkaar uitdagen in deze eeuwigdurende strijd. Niet alleen de eer staat op het spel, maar er worden ook aantrekkelijke prijzen verloot onder de winnaars van de battle!"

24 september staat Lady Gaga in de Ziggo Dome te Amsterdam en er zijn nog steeds kaarten beschikbaar! Need I Say More?

28 september staan alle finalisten van de beste singer-songwriter in Paradiso in Amsterdam, en het belooft weer een leuk feestje te worden! Kaarten zijn nog steeds beschikbaar via de site van Paradiso. 

29 tot en met 31 September is het tijd voor het Magneet Festival. Dit is een speciaal evenement waarbij bezoekers via het Co-creatie-internetplatform eigen creatieve ideeën kunnen indienen en daarmee zd de mogelijkheid creëren om zelf inhoud aan het festival te geven. Er kan worden genoten van muziek, theater, experimentele bouwwerken en allerlei soorten kunst. 





Zo zie je maar weer, na wat research is er genoeg te doen! Geniet ervan en succes allemaal vandaag op onze eerste officiële niet-vakantiedag.... ;) 

Liefs Eva 



4 opmerkingen:

  1. Ik heb meegedaan aan the colorrun, zeker een aanrader!

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een coole to do list!
    Je blog ziet er trouwens echt supermooi uit <3
    Ik verheug me op je volgende artikel!

    xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Superleuk om te horen! Mijn nieuwste post van Maandag gaat over mijn nieuwe make-up en een review van mijn favoriete mascara's! Morgen post Amber en op Vrijdag post Karlijn. Ik hoop dat je ons blijft volgen :)

      Liefs Eva

      Verwijderen