Friday Favorites: MIQUE Design handtassen + win actie

September... De herfst komt er al weer aan: tijd om je zomerkleren ver weg te stoppen en je garderobe op te ruimen en aan te vullen. De herfst- en wintercollecties liggen al weer in de winkels ( waar wij heeeeeel blij van worden) en het word de hoogste tijd om je favoriete items in te slaan voor het nieuwe seizoen. Amber is bijna jarig en heeft op haar verlanglijstje een mooie leren tas staan om haar outfits voor de komende herfst helemaal compleet te maken. Na een zoektocht kwamen wij een geweldig tassen merk tegen die we graag met jullie willen delen.

Over welk merk wij het hebben? MIQUE Design. MIQUE staat voor een vernieuwende en dynamische levensstijl en richt zich op elegante en luxueuze ontwerpen van modebewuste leder accessoires. Zoals ze het zelf omschrijven : '' To own a MIQUE handbag is to own a work... '' En dat is zeker waar. De nieuwe winter collectie staat net online en tot onze blijdschap zijn de tassen genoemd naar de geweldigste wereldsteden. Reis mee naar Hong Kong, Venetië, Tokio, New York en Singapore. Naast de nieuwe winter collectie zijn er ook nog clutches en handtassen van 100% leer met details van struisvogelleer. Wij laten jullie alvast onze favorieten zien!









































Terwijl ik door het online lookbook van Mique Design bladerde, viel mijn oog gelijk op de tas Singapore.. Wat een beauty! Chique, tijdloos en elegant: dat zijn te tassen van Mique Design en dat zie je hier ook zeker terug. Deze tas is helemaal geschikt voor een dagje shoppen, werk of studie. De tas heeft handige vakken aan de binnenkant, waardoor je je spullen makkelijk kan verdelen en de tas dus geen 'grabbelbak' wordt, wat bij mijn tassen vaak het geval is! 


  Eva: Mijn keuze gaat naar uit naar het model New York. Niet alleen omdat ik New York geweldig vind, maar ook omdat ik het model van de tas top vind. Het kleine vakje aan de voorkant is handig voor spullen die je binnen handbereik wil hebben. Ik ben bijvoorbeeld altijd mijn sleutels kwijt en dat vak is daar super handig voor! Daarnaast gaat mijn voorkeur uit naar de kleur bruin omdat bruin makkelijk te combineren is. Zwart is natuurlijk ook een fijne kleur voor de winter, maar ook heel donker als je al een hele donkere outfit aan hebt wat bij mij vaak het geval is in de winter. Met een bruine tas kan je zo nog nét die extra warmte aan je outfit geven. Een ander pluspunt is dat er een telefoonvakje in de tas zit. Ik vind het altijd vervelend als mijn telefoon rondslingert tussen mijn sleutelbos in verband met krassen op het scherm. Met het speciale vakje in deze tas ben ik eindelijk van dat probleem af!


Amber: Ik hoefde niet heel lang te zoeken naar mijn favo tas, want hij stak er by far boven uit!!. De handtas Milan in de kleur Camel!  Voor iedere mode bewuste shoppingqueen is dit een mega grote aanwinst. Zelfs Laura Ponticorvo heeft hem, alleen dan in het zwart en ik zag op hun facebook pagina nog een rode versie (de rode is jammer genoeg niet meer te koop).

De tas heeft binnenin meerdere super handige vakjes, onder andere voor je mobiel! Wat ook super handig is, is dat de tas dicht kan met een rits aan de bovenkant. Vooral als je in een drukke stad bent zoals Utrecht of Amsterdam, wil ik zelf graag zeker weten dat niemand zomaar in mijn tas kan grabbelen. Er zit ook nog een vakje met een rits achter op de tas die handig is voor dingetjes die je snel bij de hand wilt hebben. Ik vind dat het middelste detail het helemaal afmaakt. Je kunt de tas kopen voor 349,- euro. 

Vind jij deze tassen even leuk als wij en zou je er ook graag een om je arm willen hebben? Dan heb je heel veel geluk! Deze week organiseert MIQUE Design namelijk een Facebook actie waarin je de exclusieve MIQUE Business bag van echt leer en echt struisvogelleer t.wv 298€ kan winnen! Hoe doe je dit?

2. Share de pagina op je Facebook en tag je vrienden. 

4 opmerkingen:

  1. Hello.
    I’ve nominated you for the Libster Award. Check this post for more information: http://josnook.blogspot.pt/2014/09/ive-been-nominated-yey.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you for nominating us! We will answer all the questions soon!

      Verwijderen
  2. Super mooie tassen !!

    Liefs Isabel
    http://trendysabel.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen