Hema Blogt!

Vorige week woensdag was ik op de Hema Blog Academy! Dit evenement van de HEMA was bedoeld om nieuwe bloggers te zoeken en te leren hoe ze goed professioneel kunnen bloggen. Het evenement, in samenwerking met Fashiolista Agency, was een groot succes! Ruim 2500 toekomstige bloggers hadden zich aangemeld, waarvan een selectie van 1000 aanwezig was op het prachtige hoofdkantoor van de HEMA in Amsterdam.


Het evenement werd geopend met een welkomstwoord van Ronald van Zetten, de CEO van de HEMA. Hij vertelde ons waar de HEMA voor staat: '' Goede producten van eigen ontwerp en productie. HEMA past bij wat mensen zoeken en wij geloven in het maken van goede producten met een eigen handschrift die het leven van mensen leuker maken.'' Voor mij is de HEMA al mijn hele leven een belangrijke winkel. Ik kocht er mijn eerste nagellakje, schoolagenda, maar ook dekbedovertrekken om heerlijk onder te slapen. Met 520 unieke winkels verspreid over heel Nederland ben ik vast niet de enige die zoveel van de HEMA houd.

De HEMA Blog Academy stond geheel in het teken van het nieuwe blog van de HEMA, die sinds vandaag online is! Hier zullen de 22 vaste HEMA bloggers maandelijks hun  posts op het gebied van mode, beauty, wonen, foto, blijmakers en eten en drinken delen. Naast het vaste HEMA blog team zullen op het HEMA blog ook artikels online komen die geschreven zijn door een van de 1000 bloggers die aanwezig waren op het event. Misschien staat er binnenkort eentje van mij tussen!



Dit superleuke nieuwe initiatief van de HEMA maakt het voor de online bezoeker van de site nóg leuker om even te shoppen. Voordat je een product koopt kan je even langs het HEMA blog om te kijken wat de bloggers ervan vinden. Een aanrader of een miskoop? Je vind er waarschijnlijk ook veel wooninspiratie of beautytips! Superhandig dus, ik ben helemaal enthousiast.

Nog iets anders superleuks: vandaag liggen er 620 nieuwe blijkmakers in de winkels! Deze blijmakers behoren tot een nieuwe lijn van de HEMA: Kado. Deze nieuw lijn is erg divers: van leuke tasjes tot roze hartjeskaarsen, stropdassen of een cupcakeboekje, voor elke goede vriend of vriendin, opa of oma, vader of moeder is wel iets leuks te vinden. Kijk snel de Commercial Blijmakers



Wie weet zien jullie binnenkort op het HEMA Blog een leuk artikel van mij voorbij komen. Ik ga mijn best doen!
Wat vinden jullie van de nieuwe lijn en het HEMA Blog? Laat het me weten!

Liefs, Eva




2 opmerkingen:

  1. Heel leuk dat je hierbij aanwezig mocht zijn! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, er zijn veel bloggers dus dat hebben ze goed bedacht.
    Super dat je daar bij was!

    BeantwoordenVerwijderen