Liebster award!



Wij zijn door maar liefst twee blogs genomineerd voor de Liebster award! De liebster award is een virtuele award voor beginnende bloggers met als doel de persoon achter de blog beter te leren kennen. Aangezien wij door twee bloggers zijn genomineerd hebben we van alle twee vragen verdeeld. Wij hebben 21 vragen voor jullie beantwoord, enjoy!

Vraag van Singlemomtown: Naar welke stad ga je het liefst om te shoppen? Eva:
Ik heb eigenlijk 3 favorieten: Utrecht, Arnhem en Amsterdam. Om even snel de stad in te gaan ga ik het liefste naar Utrecht. Ik ben er met de trein binnen 20 minuten, super fijn voor een snel bezoekje aan de Zara. Als ik lekker lang uitgebreid wil winkelen ga ik het liefste naar Arnhem. De winkels zijn lekker ruim, het personeel is erg klantvriendelijk en de paskamers zijn in de meeste winkels nét wat groter dan in de kleine pandjes op de Oudegracht. Heb ik zin om lekker te struinen en zonder plan thuis te komen met wat ik ben tegengekomen, dan ga ik naar Amsterdam. Jullie konden al eerder mijn liefde voor Amsterdam lezen door zijn vele diversiteit: Schoenen, tassen, sieraden, eten, kleding, beauty-producten; Amsterdam heeft het allemaal. Bij Boots in Amsterdam hebben ze een geweldige Sale met veel goede merken voor de helft van de prijs, dus daar ga ik in de sale periode altijd even kijken.


Vraag van Singlemomtown: Welke eigenschap zou je graag willen hebben? Amber:
Ik zou soms wel iets meer zelfvertrouwen willen hebben. Dat ik heel veel zou durven. Dan zou ik namelijk elke dag in een vet coole en gewaagde outfit naar school komen en mij niet zorgen maken om het feit of iedereen me dan heel raar aankijkt. Ooit gebeurt dat vast nog wel hahaha. Ik heb er vertrouwen in! 

Vraag van Singlemomtown: Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? Karlijn:
Sinds mijn eerste vakantie naar Italië, ben ik echt verliefd op het land. De kleuren en geuren van de Toscaanse heuvels, de Italiaanse gastvrijheid, het lekkere eten, in Italië kom ik altijd echt tot rust. Dus tijdens mijn ideale zomervakantie ben ik zekerweten een tijdje in Italië te vinden! Maar van te lang luieren wordt ik ook niet blij, dan wordt ik al snel erg onrustig en zit ik niet lekker in m'n vel. Daarom vond ik onze surfweek van deze zomer ook zo leuk: je kon lekker luieren op het strand afwisselen met wat actieve uurtjes in de zee, om savonds lekker te dansen en kletsen in de kroeg. Dat was echt top!

Vraag van Singlemomtown: Heb je ergens een vast ritueel voor? Eva:
Lastige vraag! Ik heb eigenlijk maar 1 suf ritueel, en dat is bij hockey. Bij elke wedstrijd ben ik degene die voordat we yellen aftelt en vraagt of iedereen klaar is. Het is heel gek, maar als ik dit niet zeg ga ik gewoon raar mijn wedstrijd in. Iedereen klaar? 3...2...1... GO!


Vraag van JoSnook: If your house was on fire, What thing would you grab first? Amber:
Wat ik het aller liefste zou willen mee nemen is me twee persoons boxpring maar dat is natuurlijk een beetje onmogelijk, jammer genoeg. Daarom zou ik uiteindelijk gaan voor mijn laptop en  mijn twee dierbaarste ringen. Mijn laptop puur omdat daar al mijn documenten en foto’s op staan die ik écht niet kwijt wil. Daarnaast zou ik mijn ringen meenemen, omdat ik die van hele belangrijke personen in mijn leven heb gekregen die niet vervangbaar zijn. Mijn schoenen zou ik ook nog wel willen redden, maar die kan je altijd nog opnieuw kopen. 

Vraag van Singlemomtown: Als je nu een  baan zou mogen kiezen, (zonder dat je ervoor naar school zou hoeven) welke zou dat dan zijn? Karlijn
Oei, dat is een lastige! Ik vind het al moeilijk om te kiezen wat ik volgend jaar wil gaan doen... Het lijkt me heel gaaf om een goedlopend eigen bedrijf te hebben en daar de baas van te zijn. Maar als ik morgen zou kunnen beginnen bij een tijdschrift, zou mijn dag ook niet meer stuk kunnen! Dat lijkt me echt heel gaaf.  Ik vind te veel dingen leuk en kan geen keuzes maken, daarom vind ik het zo lastig om antwoord te geven op deze vraag.  Ik wil graag een baan die me uitdaagt, iets waar ik energie van krijg en met leuke mensen werk. Ik ben erg benieuwd waar ik over 10 jaar sta! 

Vraag van JoSnook: Considering your high school which one do you consider yourself to be? The nerdy, the popular, the girl nobody sees or the emo? Eva

Ik zie mezelf als het populaire nerdige emo meisje dat niet opvalt..... Ik hou er helemaal niet van om mensen in hokjes te plaatsen. Iedereen is vrij om te zijn hoe hij of zij wil zijn. Doe lekker gek en geniet ervan! Deze vraag kan ik daarom ook niet beantwoorden. Ik ben ervan overtuigd dat als iedereen iets minder (voor)oordeelt de wereld een stuk leuker zou zijn. Stop met het plaatsen van mensen in hokjes en start met het zien van unieke individuen. Je hoeft het niet met iedereens keuze's eens te zijn: maar dat is het mooie, het zijn niet jouw keuzes, die maak je zelf. Laat een ander daar ook de vrijheid in hebben.


Vraag van Singlemomtown: Wat is je grootste miskoop? Amber: 
Ik had een heel leuk bruinig blouseje gekocht bij de Esprit maar die heb ik denk ik maar twee keer aangehad. De mouwen zitten me gewoon echt in de weg en het maakt me oudbollig. Verder had ik nog een shirtje gekocht bij de Shoeby Fashion. Die heb ik ook echt maar 1 keer aangedaan. Super zonde want het heeft me wel veel geld gekost. Ik heb ze nog steeds, omdat ik ze gewoon niet weg wil doen. 

Vraag van Singlemomtown: Wat doe je het liefst op zondag? Karlijn
Op zondag doe ik waar ik zin in heb! Als ik niet hoef te werken, slaap ik het liefst eerst lekker uit. Geen wekker, wakker worden wanneer ik wil, heerlijk! Ik hou van een lekkere relaxte zondag, zonder plannen. Soms vind ik het heerlijk om de hele dag films te kijken, een andere keer ga ik juist de stad in, hardlopen of moet ik (meer verplicht dan vrijwillig) aan school werken. Zondag zijn we vaak met het hele gezin thuis, dus dan vind ik het heel gezellig en leuk als er uitgebreid wordt gekookt en gekletst. Een beetje saai misschien, maar heerlijke lazy sunday, daar geniet ik van!

Vraag van JoSnook: Biggest advice anyone gave you? Eva:
Be honest. Eerlijkheid duurt altijd het langst. Ik zeg altijd veel te snel wat ik vind en ik probeer altijd eerlijk te zijn over wat ik voel. Doet iemand raar? Ga niet raar terug doen, maar vraag wat er is. Spreek eerlijk uit wat je dwars zit en vaak komt het dan allemaal goed.


Vraag van JoSnook: What is your favorite makeup brand? Amber: 
Sowieso Catrice. Ik hou van dit make-up merk. Het is goedkoop, maar heeft best een goede kwaliteit. Ik heb helemaal verliefd op de Metallure Collectie die nu in de winkels ligt. 

Vraag van JoSnook: Can you go outside without makeup? Karlijn
Zodra ik thuis ben van school, haal ik het liefst gelijk mijn make up eraf en verander ik van outfit naar een lekkere joggingsbroek en comfy trui. Ik doe dan echt niet moeilijk er iemand aanbelt of er nog iets gekocht moet worden bij de supermarkt. Op vakantie draag ik (op de avonden na) nooit make-up, ik vind het dan heerlijk om de hele dag het water in te kunnen springen zonder me zorgen te maken of ik veen zwarte strepen op m'n gezicht krijg! Naar school en werk draag ik altijd sowieso mascara, maar op chill avondjes met vriendinnen zitten we er vaak lekker comfy met een knot op ons hoofd en een 'naakt' gezichtje bij. Make up is leuk en handig, maar ik vind make up loze dagen ook heel fijn!

Vraag van Singlemomtown: Hoe ziet je ideale toekomst eruit? Eva:

Zonnig, gelukkig, omringd door lieve vrienden en familie en hard werkend voor iets waar ik heel blij van word. Met veel mooie tassen en schoenen. En een Chanel Blush :)

Vraag van Josnook: if you only had one shop, to go shopping for clothes for the  rest of your life, which one would it be? Karlijn
No doubt, de Zara!!!

Vraag van Singlemomtown: Wat is je favoriete supermarkt? Eva:
De Albert Heijn!

Vraag van Singlemomtown: Waar ben je onzeker over? Eva:
Mijn examen Frans. Jeetje, dat word volgens mij echt één grote ramp. Als iemand nog tips heeft hoor ik het graag.

We mogen zelf ook andere blogs nomineren en aan hen onze meest prangende vragen stellen!
wij nomineren:

1. Wat is je dreamjob? Niet nadenken! Beschrijf het eerste wat in je opkomt.
2. Wat zou je kiezen: Doen, Durf of Waarheid? Waarom?
3. Waar word je intens gelukkig van?
4. Wat vind je het leukste aan bloggen?
5. Wat is je allergrootste droom?
6. Als we aan je vrienden zouden vragen hoe ze je omschrijven, wat zou daar dan uit komen?
7. Wie is jou stijlicoon en waarom? 
8. Waar koop jij het liefst je spijkerbroeken? 
9. Wat is je favoriete tas? En waar heb je die gekocht?
10. Als je nu uiteten zou gaan, wat zou je dan bestellen? 
11.Welke sieraden draag je het liefst?


Liefs,
Amber, Eva & Karlijn

2 opmerkingen: