Maybelline Make Up Review + Beste Mascara: Max Factor Clumpy Defy versus False Lash Effect

Ik ben qua make-up echt een budgetshopper. Tuurlijk droom ook ik van een mooie Chanel blush of een foundation die perfect matcht met mijn huidskleur.... Maar voor nu kan ik daar alleen nog maar van dromen want ik kan het zeker niet allemaal betalen! Maar na de vakantie was mijn mascara toch écht op (ik had eigenlijk een maand geleden al een nieuwe moeten kopen) en viel ook nog eens mijn nieuwe poeder kapot. Tijdens een middagje in de stad met mijn vriendinnen was het de hoogste tijd om nieuwe make up aan te schaffen. Aangezien we op een terrasje zaten voor de Etos liep ik daar even naar binnen - oké, het kon ook komen door de vele reclame en actie borden- en tot mijn geluk ben ik heel goedkoop geslaagd! Ik show jullie mijn nieuwe liefdes met een uitgebreide review over mijn 2 nieuwe mascara's.

Bij de etos kocht ik 4 producten van Maybelline, waar de geweldige actie 2e product gratis was!
Ik koos voor een wenkbrouwpotlood, een powder, BB cream en een concealer. De prijs van al deze producten samen kwam uit op 39,55 maar dankzij een foutje bij de kassa rekende ik uiteindelijk maar 14 euro af (ik betaalde de 2 goedkoopste producten i.p.v. de 2 duurste en kreeg ook nog 2 euro extra korting) Een erg goede deal dus!

Mabelline Fit Me Powder
Ik koos voor de Maybelline Fit Me Powder tint Classic Ivory 120. De fijne formule van Fit Me Powder zorgt voor een urenlang natuurlijk resultaat. Een extra pluspuntje: bij iedere foundation van Maybelline is een bijpassende Fit Me Powder aanwezig met hetzelfde kleurnummer. Breng de poeder aan na je foundation maar onder je blush of bronzer voor het mooiste resultaat. De powder is te koop voor 11,99€.





Maybelline Master Shape Brow Liner
Ik wil al langer een nieuw wenkbrouwpotlood, dus ook deze nam ik mee bij de Etos. Het potlood is te koop in drie kleuren: Dark Blond, Deep Brown en Soft Brown. Het borsteltje zorgt voor de extra finishing touch voor je perfecte wenkbrauwen. Als je niet goed weet waar je wenkbrauw begint en eindigt zijn daar 2 handige trucjes voor.
Trek voor het punt waar je wenkbrauw begint een denkbeeldige lijn vanaf je neusvleugel recht omhoog. Je wenkbrauw loopt door tot een denkbeeldige schuine lijn vanaf je neusvleugel langs je buitenste ooghoek. Het potlood koop je voor 6,99






Maybelline Dream Fresh BB Cream
Ik wil graag uitzoeken of ik een BB cream fijner vind dan een foundation en kocht daarom de Dream Fresh BB Cream van Maybelline in de tint medium. Het nadeel aan de vorige BB Cream die ik had van L'Oreal was dat hij vaak een beetje oranje werd als ik de creme aanbracht op mijn gezicht. De formule van de BB cream versmelt met je natuurlijke huidskleur, vervaagt imperfecties, verbetert de conditie van je huid, hydrateert en beschermt tegen de zon met SPF 30. Alleen maar voordelen dus! Toch heb ik nog niet de perfecte kleur gevonden, want ook deze BB cream is iets te donker voor mijn huid. Het product is te koop voor 9,99€. 

Maybelline Dream Lumi Touch Concealer
Het was de hoogste tijd voor een eigen concealer, aangezien ik vaak die van mijn moeder gebruikte. Ik koos voor de Maybelline Dream Lumi Touch Concealer. De concealer geeft een extra highlighting touch met een fris resultaat. Ik vind concealers met een draaidopje op de achterkant altijd erg fijn. Het voordeel van deze concealer is dat het een concealer en highlighter in 1 is. Denk bij aankoop niet dat hij niet werkt want ik heb minstens 30 keer moeten draaien voordat de concealer op het kwastje eruit kwam. Don't worry! Er zijn 3 tinten te koop: Ivory, Nude en Sand. Je koopt m voor 10,50€




Max Factor Clumpy Defy versus False Lash Effect.
Ik had al eerder 2 nieuwe mascara's van Max Factor gekocht voor 15€, waar ik dus 15 euro op bespaarde. Ik koos voor de False Lash Effect Mascara en de Clumpy Defy False Lash Effect Mascara.
Het borsteltje van de Clumpy Defy is echt geweldig. Ik heb vergeleken met mijn vriendinnen best korte wimpers, maar met behulp van mijn wimperkruller en dit geweldige borsteltje worden zelfs míjn wimpers lang! Daarnaast zorgt het borsteltje ervoor dat alle wimpers goed uit elkaar staan en door de vorm van het borsteltje krullen je wimpers precies met de vorm van je oog mee. Ik kreeg op 1 dag meerdere complimenten over mijn wimpers! Aangezien ik dit nooit mee maak was dit dé bevestiging dat deze mascara echt geweldig is. Ik breng de eerste laagjes mascara aan met de Clumpy Defy en geef de finishing touch met de False Lash Effect Mascara, die extra black is, waardoor de wimpers een iets dikkere laag krijgen en dus meer opvallen.




Max Factor False Lash Effect. Full Lashes, Natural Look
Max Factor beschrijft zelf: '' Looking for a false-lash look without fuss? Our special formula doubles your vulume from root to tip for false-lash impact. 
 De mascara verdubbelt zeker het volume van mijn wimpers als je het vergelijkt met make-uploze wimpers. Mijn wimpers worden extra black en het volume word zeker vergroot vanaf de wortel tot de punt. Het enige nadeel vind ik het borsteltje. Het borsteltje is aan de dikke kant en niet flexibel, wat er bij mij voor zorgt dat mijn wimpers aan elkaar plakken en niet lang worden. 
Pluspunten: Dikkere, vollere wimers. 
Minpunten: Wimprs plakken snel aan elkaar en blijven recht en kort.


Naar mijn mening is het borsteltje van de False Lash Effect iets te groot en te grof. De mascara
zelf is wel fijn en lekker zwart voor opvallende wimpers.




Max Factor Clumpy Defy
Max Factor Beschrijft zelf: Enjoy bold, defined, volumised lashes that are clump free. Your lashes can have it all.
Ik ben op slag verliefd! Het borsteltje van de Clumpy Defy is echt geweldig. Hij brengt makkelijk aan, separeert je wimpers goed en krult je wimpers optimaal.  De mascara heeft alleen maar pluspunten en ik kan hem iedereen aanraden!

Tip: Met de Clumpy Defy creeër ik de perfecte vorm van mijn wimpers en zorg ik dat ze uit elkaar staan. De finishing touch geef ik met de dikkere False Lash Effect Mascara, zodat mijn wimpers nóg meer opvallen. 


Het borsteltje is echt geweldig en krult je wimpers optimaal.


Wat is jullie favoriete mascara? Let me know!
Liefs, Eva

5 opmerkingen:

  1. Thank you so much for the follow.
    Follow you back on bloglovin.
    Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
    Lovely greets from germany ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk blogje om te lezen! BB cream is zo fijn, ik gebruik het al jaren :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk om te horen, dankjewel! Ik ben nog steeds een beetje zoekende naar een fijn merk met een goede kleur die niet oranje wordt! Welke gebruik jij?
      Liefs Eva

      Verwijderen
  3. Goese review, en bedankt voor het volgens :) ik ga je terug volgen.

    Liefs
    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen